Миналата седмица най-успешният роден дует Ритон вдигна зала 1 на НДК

...
Миналата седмица най-успешният роден дует Ритон вдигна зала 1 на НДК
Коментари Харесай

Нагла провокация разтърси наша певица след концерта на Ритон

Миналата седмица най-успешният роден дует " Ритон " вдигна зала 1 на НДК на крака с грандиозния си юбилеен концерт. След едно от осъществяванията Катя и Здравко получиха цветя и благодариха от сцената на красива млада русокоска, която се оказа и създател на музиката на един от новите им шлагери.

Става дума за надарената Мартина Иванова, която с изключение на, че има сполучлива кариера като певица, постоянно и сама написа музиката към песните си. Тя е създател и на музиката към един от новите шлагери на " Ритон " - " Случва се нещо ".

И както се споделя, поговорката, че " крушата не пада по-далеч от дървото " намира своето удостоверение и в този случай, тъй като родители на Мартина са Джина Иванова от  " Трамвай № 5 " и създателят и китарист на група " Кукери " Иван Иванов. 

Тези дни Джина Иванова, която през днешния ден чества своя рожден ден, се възмути откровено на отрицателен коментар, изработен след концерта на " Ритон " по адрес на дъщеря й Мартина, а това, което тя разказва в профила си в обществените мрежи, провокира незабавно реакциите.

" Когато качвам постове, имам причина и някой ме е предизвикал, с цел да напиша нещо, става дума за това, че сме известни, тъй като ни давали по малките екрани, с цел да ни дават по малките екрани, значи сме заслужили да ни дават и мотива беше на концерта на дует " Ритон ", когато оповестиха, че щерка ни е композитор на песента... и до мен чух... ние си мислехме, че единствено елитни музиканти пишат за тях! Това беше повода да покажа какъв брой награди има щерка ми и е показала България по света! Тя е лице на китарите Кремона през последните години за България! ", написа с неприкрито неспокойствие Джина Иванова.

Коментарите под поста й са към този момент стотици и всички гравитират към концепцията, че в Българя завистта в никакъв случай не излиза във почивка. Колкото до Мартина - тя е лауреат на доста награди от национални и интернационалните състезания, а през 2005 година, по случай 24 май, е наградена и с Диплом от министъра на културата на България за високи креативен достижения, пишат от Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР